Handgemaakte

Meubels

Wat met de hand wordt gemaakt veredelt zowel de maker als de gebruiker. Dat geldt niet voor de precisie en regelmaat van de mechanisch gemaakt dingen. Deng Ming Dao Chinees Amerikaanse Taoïst (1954)

Onze ´Chaise Coquille´, ook bekend onder de naam Clam chair, is oorspronkelijk ontworpen door Ceasar Sherrard. Het is een uitzonderlijke comfortabele en duurzame stoel geproduceerd in Poullan sur Mer, Bretagne, Frankrijk

Het is zowel een met de handgemaakt kunstwerk als een volledig functioneel meubelstuk. Door het ontwerp is de´ Chaise Coquille´ gemakkelijk in te klappen.

De rugleuning gaat op een natuurlijke wijze over in de zitting en nodigt u uit om te zitten en te relaxen. De stoel is uiterst geschikt voor meditatieoefeningen, daar de stoel u in een natuurlijke en actieve zithouding laat zitten.

De stoel is zowel voor gebruik binnen- als buitenshuis daar de stoel gemaakt is van kastanje en eiken, hout dat zeer extreme weersomstandigheden langdurig (20 jaar) verdragen kan zonder een spoor van kwaliteitsvermindering. De verbindingen tussen de onderdelen zijn van roestvrijstaal.

Iedere stoel is uniek doordat het 100% met de hand wordt gemaakt. Het kan variëren in kleur en tekening maar niet in kwaliteit. Het hout is duurzaam geproduceerd. Elke stoel wordt dan ook geleverd met een certificaat van duurzaamheid.

Hout: kastanje en eiken
Afmetingen: 92 x 71 x 54cm
opvouwbaar
100% met de hand gemaakt
Eco